Test og uforenelige resultater

I kender det godt… alle de online test man kan tage… Hvis jeg skulle drage en hurtig og præcis konklusion ville jeg være en grøn og svært mumlende dværgenhjørning, som kan score 12 ud af 12 point i en 80’er musik test.

Der’ hvor det for alvor går galt er, når jeg tager online test, som giver mig et billede af min fysiske form…

På baggrund af højde for vægt, åndedræt m.m. konkludere disse at jeg har en krop som en 90-årig roadie og rodeo-klovn eller en gut der har stået ved radiobilerne i et omvandrende tivoli siden 80’erne og pulset grøn Cecil og hørt det samme lorte kassettebånd med 80’er hits i et uendelig loop.

Det er bare pisse svært at acceptere! Det resulterer i, at jeg smækker med dørene og skriger af alle om, hvor uretfærdig hele verden er. Eksempelvis ”FORFOR” og ”DET ER IKKE FAIR”… Jeg kan simpelthen ikke forene dommen om min gamle krop med alle de andre online test om min mentale alder, der klart og tydeligt lader mig vide, at jeg mentalt stadig kun er 13 år.

Test og uforenelige resultater