Basic human instincts

Følgende traumatiske hændelse fandt sted, en tilfældig dag, på vej til arbejde. Jeg var landet lige midt i kaos, hvor jeg var vidne til en demonstration. Det var ikke en hvilken som helst demonstration. Det var pædagogstuderende som strejkede big time… OMFG! Ohh noez! Chok! Jeg var paralyseret af skræk og kunne ikke tænke klart… jeg så dobbelt… Læseren tænker sikkert, hvilken sindssyg og katastrofisk indflydelse ville denne absurde oplevelse af uretfærdighed have på et menneskeliv? PTSD, OBE, ufrivillig vandladning, hyperventilering og enochlophobia strejfer straks mine tanker.

Men heldigvis havde jeg i min tilstand af håbløshed, hvor min eksistens bare ikke gav nogen mening mere, i autopilot-tilstand, kompenseret ved at hamstre 150 pakker gær… Pyha! Føj en grim oplevelse… den var sgu close.

Basic human instincts