Innovativ feedback til Tysk 80’er tv

Jeg føler jeg er ved at brænde inde med noget Awesome innovativ feedback til tv-shows… Tv-shows og serier, som ikke løber længere, som har brug for at blive resurrected til live igen…

Eksempelvis det tyske tv-show Tutti Frutti på RTL. Hvorfor findes dette show ikke længere? Dette geniale tv-koncept, dette udemærkede dannelsesprogram… Jeg har en knald god ide… Hvad med, at pifte op i Cin Cin truppen og tilføje lækkerbiskener, som en fersken pige eller en piv fræk sortviolet brombærpige? Jeres jordbærpige før var indlysende noget uigennemtænkt lort.. Det er da klart I blev nød til at stoppe showet, det var en katastrofe. Sådan et show kræver et solidt fundament af diverse frugter. Hvem var de åndsforladte tv-producer og tilrettelægger, som manglede visioner. Forhelvede da! Tænk jer om! Hvad nu hvis man havde sprøjtet flødeskum på ”frugterne”… Woha! Det ville have været epic shitt og tilført en hel ny dimension. Just saying.

Innovativ feedback til Tysk 80’er tv